? – #MonthsOfLove (June)

tandatanya2

?

A fanfiction by Felicia Rena

Drabble – 367 words

CNBLUE Yonghwa & SNSD Seohyun

For projects Months of Love – Juni

Song of the month : No More by Beast

.

.

Continue reading

Advertisements

Painful Love #BaekYeon

painfullovebaekyeon

Painful Love

A Fanfiction by Felicia Rena

Cast :

EXO Baekhyun | SNSD Taeyeon

Genre :

Angst, Hurt

Rating :

PG 15

Author’s Note :

Sebenernya FF ini udah selesai sejak dua tahun yang lalu (tahun 2014). FF ini aku buat dari dating news-nya Baekyeon. Saat itu aku masih ragu untuk publish FF ini. Kenapa aku publish sekarang? Karena kayaknya sayang aja kalau FF ini dibiarin lumutan di laptop, dan karna I love Baekhyun and Taeyeon. I’m not their shipper, but I do think they’re cute and they don’t deserve what they got just because they’re dating each other. FF ini aku biarin apa adanya tanpa editan atau perombakan seperti pertama kali aku selesaiin FF ini.

Hope you’ll enjoy.

Continue reading

[Drabble|Teaser] Lost

luyoonlost

Title:

Lost

Author:

Felicia Rena

Main Cast:

Im Yoon Ah, Xi Lu Han

Disclaimer:

I do not own anything except storyline. This story is pure fiction. All casts belongs to God.

Author’s Note:

FF ini panjangnya cuman drabble alias emang nggak terlalu panjang seperti oneshoot dan sekaligus teaser buat FF LuYoon-ku berikutnya. Give me some comment please 🙂

.

.

.

Continue reading

Teardrops In the Rain

teardrops in the rain

Title: Teardrops in the Rain

Author: Felicia Rena

Rating: PG-17/T

Genre: Hurt/Comfort

Main Cast: Lee Jonghyun, Im Yoona

Other Cast: CNBLUE

Disclaimer: I do not own anything except storyline. This story is pure fiction. All casts belongs to God.

Poster by Felicia Rena

Author’s Note: Ini adalah FF DeerBurning/JongYoon pertama yang aku buat. FF ini dibuat awalnya untuk mengikuti FF contest yang di adain sama FF CNBLUE Indonesia, walaupun nggak menang sih. Hehehe…:D

NO PLAGIAT, PLEASE! 🙂

.

.